Реакција на Општина Центар: ВМРО-ДПМНЕ пласира лаги за градбите во Центар и во Дебар Маало

ВМРО-ДПМНЕ преку фиктивни организации пласира лаги за градбите во Центар и во Дебар Маало. Граѓаните треба да ја знаат виситната и да не наседнуваат на лажните здруженија на ВМРО ДПМНЕ и нивните лаги, реагира Општина Центар на написот на наводната организација „Центар сака да дише“. „Актуелното раководство на општината стави мораториум на ДУП-от за Дебар Маало и нема впишано ниту една градба ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒