Пукната цевка поплави неколку куќи и однесе автомобил од двор

Голема хаварија се случи вчера утрината во 1.30 часот по полноќ откако пукнала доводна цевка кај препумпната станица во Припор на улицата Димо Хаџи Димов во Kисела Вода, по што водата навлегла во неколку куќи во близина на станицата, а еден автомобил „југо“ водата го однела од дворот на една куќа и „го паркирала“ среде улица. Водата носела камења и кал На улицата вчера можеа да се забележат кал ...

⇐ DailyДневник ⇒