Да се пријават возачите што немаат картички за продажба

ЈСП СО СОВЕТ ДО ГРАЃАНИТЕ Граѓаните задолжително да го запомнат бројот на автобусот, а не бројот на линијата на која вози, за да може да се санкционира возачот До крајов на месецов, за да им се олесни на граѓаните да си обезбедат неперсонализирана картичка за јавен градски превоз, ваква картичка можат да купат од возачот во автобус. Таа чини 150 денари, со неа следуваат пет гратис возења со ...

⇐ DailyВест ⇒