Поставен прочистувач на воздух во центарот на Скопје

Зелен "билборд" денеска беше поставен во центарот на Скопје кој има за цел да го прочисти загадениот водух во градотОвој прочистувач на воздух беше поставен денеска во центарот на Скопје, наспроти хотелот „Мериот". Фото Н. Батев

⇐ DailyВечер ⇒