Почна генералното чистење во општина Бутел

Почнувајќи од вчера, јавното претпријатие „Kомунална хигиена“ се вклучи во петдневната пролетна акција за генерално чистење на општината Бутел во организација на Градот Скопје. Во рамките на акцијата ќе се изврши метење и машинско миење на главните и на општинските улици, миење и дезинфекција на подземните и на надземните контејнери и замена на оштетените контејнери со зафатнина од 1,1 кубен ...

⇐ DailyДневник ⇒