Нови светилки за училиштата во Центар

Општина Центар почна со комплетна санација на надворешното осветление во седумте основни училишта. - Првата интервенција е веќе извршена во основното училиште „Јохан Хајнрих Песталоци“ каде што постојните улични светилки се заменети со 12 штедливи во внатрешноста на дворното место. Поправени се четирите светилки во задниот дел од дворот на училиштето. Во основното училиште „Kоле Неделковски“ се ...

⇐ DailyДневник ⇒