Нови повластени цени за групи во хотел Руссиа

Иако до пред неколку години на нашите простори беше потполно непознат термин, „тим билдинг“ станува сè попопуларен меѓу силните компании. Тој се користи како средство за воспоставување и развој на чувство за соработка помеѓу колегите, за развивање на чувство на припадност во компанијата, како и меѓусебна доверба помеѓу сите вработени независно од позицијата на која работат. Доколку се одлучите за ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒