Нови налепници за жителите на Центар

Изработени се нови налепници, со кои жителите на општина Центар ќе можат бесплатно да ги паркираат своите автомобили на отворените паркинзи во зона 1 и зона 2. Повластената паркинг карта, жителите на општина Центар нема да можат да ја користат во 0 зона, на резидентните улици и паркиралишта, на јавните паркиралишта од затворен тип и во катната гаража „Судска палата“. Во зависност од своите ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒