„НаТочак“: Службите не ги чистат велосипедските патеки

Неформалната група „НаТочак“ реагираше до град Скопје за чистење на велосипедските патеки од снег, односно за попреченото движење на велосипед во Скопје.- Деновиве сведоци сме дека чистењето на велосипедските патеки од снег и мраз не е воопшто предмет на работа на службите. Како и во минатото, така и оваа година, снежните врнежи, потпомогнати од инертноста на надлежните (кои не го чистат снегот ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒