Може да вози само џип, а две девојки му се таман!

Висок е 2,16 см што го прави највисок Македонец, повисок и од кошаркарот Тодор Гечевски. Тоше Јовчевски има 22 години и зборува за предностите и недостатоците да се биде највисок. Вели Јапонците го обожаваат, се сликаат со него, но се вози на совозачко место, во автобусите на ЈСП не го собира, а две Македонки една врз друга се доволно високи за негова партнеркаСкопјанецот Тоше Јовчевски има 22 ...

⇐ DailyВечер ⇒