Кесиња со крв под Камени мост

На 14 април, петок, неработен ден, под Камени мост граѓанскиот новинар на Цивил Вулнет Махмути фотографираше кесиња со крв.„Некои деца само играа, имаше и деца кои љубопитно гледаа во кесињата со крв, но имаше реакција од постарите луѓе кои беа таму и им довикнуваа на децата да не ги чепкаат, за да не се заразат со некоја болест“, напиша Махмути.Вчера, четири дена потоа, на истото место, пак ...

⇐ DailyМКД ⇒