Исклучените од парно и денеска пед Порта Македонија

Исклучените од парно и денеска на пладне на мирен протест ќе информираат што разговарале со претставници од Владата и за наредните чекори што ќе ги преземат. Огранизаторите соопштија дека се во тек средби со политички партии и институции, а во план се и други средби помеѓу претставници на здружението Но Пасаран и на Владата и Парламентот. „Завршивме со собирање на доказите за криминалот на БЕГ и ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒