Илинден набави две комунални возила

Општина Илинден набави две специјални комунални возила за собирање и транспорт на цврст комунален отпад. Возилата се со капацитет од 22 и 8 метри кубни и чинат 14 милиони денари. Градоначалникот Жика Стојановски му ги предаде возилата на директорот на комуналното претпријатие „Илинден“ Сашо Саздовски. - Со набавката на двете нови возила „ивеко“ значително се подобрува постојниот возен парк на ...

⇐ DailyДневник ⇒