Хуманитарна акција за Дневниот центар за деца на улица

Здружението за општествено економски просперитет – Човекот пред сè, на 21 март со почеток од 20 часот, во Концепт 37 организира хуманитарна акција која има за цел да помогне на Дневен Центар за деца на улица - Шуто Оризари во рамки на Здружение за заштита на правата на детето, кој изгоре до темел во пожарот кој се случи на 1 март.На самиот настан на која ќе има тивка аукција на фотографии од ...

⇐ DailyМКД ⇒