„Гушни ги децата дома, но врзи ги во автомобил`

„Гушни ги децата дома, но врзи ги во автомобил", Внимавај на децата во сообраќајот", "Подобро да изгубиш минута во животот, отколку да го изгубиш животот за минута"... - ова се само дел од пораките кои дечињата од основото училиште Тихомир Милошески од Општина Ѓорче Петров, ги пренесоа до сите учесници во сообраќајотУчениците имаа можност возејќи се во Едукативниот автобус, да ги запознаат ...

⇐ DailyВечер ⇒