Гори барака во близина на ГУЦ

Барака која се наоѓа во близина на СУГС „Здравко Цветковски“, спроти бензинската пумпа „Макпетрол“, е во пламен, информираат од Противпожарната единица на Град Скопје. Засега нема информации од кои причини е избиен пожарот. Неофицијално, во бараката во близина на Партизанска, е сместен Институтот за социолошки и правно политички науки. Противпожарните екипи се на терен и пожарот уште не е ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒