Герила акција во Аеродром: Пораки за Илија Димовски и за Сашо Мијалков

Во скопски Аеродром утрово осамнаа транспаренти како дел од герила акција. Пораките се упатени кон координаторот на ВМРО – ДПМНЕ, Илија Димовски и до Сашо Мијалков, екс директорот на УБК.

⇐ DailyПозитив ⇒