Генерално чистење на Гази Баба

На територијата на Општина Гази Баба во наредните пет дена ќе се реализира акција за чистење на населбите. За таа цел, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, вчера одржа координативна средба со претставници од јавните претпријатија на Градот Скопје, секретарите на месните и урбаните заедници и со претставници од општинската администрација. На средбата беше изготвен план за ...

⇐ DailyДневник ⇒