ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: Познат изгледот на мултифункционалниот комплекс што ќе се гради до Рамстор

Лимак е светски реномирана компанија со седиште во Турција, специјализирана за секаков вид инфраструктурни и градежни проекти, вклучувајќи аеродроми, пристаништа, автопати, брани, хидроцентрали, фабрики, индустриски објекти, цевководи, хотелиерство и туризам. Денес компанијата објави соопштение дека компанијата започна со подготвка на теренот помеѓу Музеј на град Скопје и Рамстор Мол на местото ...

⇐ DailyЗа Се ⇒