Дневниот центар во Шуто Оризари ќе добие простории во амбулантата

Во врска со проблемот со простории во кои ќе работи Дневниот центар за децата од улица во Шуто Оризари, чиј објект изгоре во пожар на 28 февруари, од Министерството за труд и социјална политика одговорија дека нашле решение. - Обезбедени се одвоени простории во Здравствениот дом во Шуто Оризари, на чија адаптација веќе се работи. Според нашите информации, во брзо време Центарот ќе профункционира ...

⇐ DailyДневник ⇒