Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата Иван Аговски бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците Дренак, Невена Ѓоргиева - Дуња и Балзакова во општина Кисела Вода.Во периодот од 9 до 15 часот без снабдување со струја ќе останат корисниците од викенд-населбата Морани во општина Студеничани и од улицата Партение Зографски бр.20, 22, 24, 26, ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒