Дел од општина Карпош и село Грчец утре без струја

Корисиниците од улицата Никола Тесла, зграда број 8 влез 1 во општина Карпош утре од 8:30 до 14 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.Во периодот од 9:30 до 14 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Грчец, во општина Сарај.Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒