Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

Поради уличен дефект од Ф 80 мм. на ул.„Адолф Цифоровски“ бр:6 , утре без водоснабдување од 08:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од ул.„Адолф Цифоровски“ во општина Центар.

⇐ DailyКурир ⇒