Бел покрив за станбена зграда во Kозле

Со поддршка на Општина Kарпош стариот покрив на станбената зграда на улицата „Јуриј Гагарин“ број 54 во Kозле, кој е со салонитни табли, ќе биде заменет со ребрест лим. Општина Kарпош планира во следните четири години да се променат сите азбестни покриви кај куќите и зградите и досега доделиле 19.600 квадратни метри висококвалитетен бел ребрест лим. За периодот 2016/2017 година за оваа намена се ...

⇐ DailyДневник ⇒