Акција на општина Центар за чистење на гаражите кај Градски ѕид

Општина Центар денеска соопшти дека се чисти од отпад и се поставува ново осветлување во гаражниот простор под блокот „Малага“ во Градски ѕид.Ваквата акција се спроведува по барање на граѓаните кои се пожалиле кај градоначалникот на Центар. - Се вади отпадот, се глетуваат и варосуваат ходниците, се поставува ново осветлување, а за безбедност на просторот и на граѓаните, општина Центар ќе стави ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒