Повеќе вести како оваа (25)


Туристичките агенции пред банкрот, министерството за економија и понатаму ги игнорира барањата кои тие ги доставија пред 3 месеци.Државата им замачка очи, ...
| | веќе видена | слични

Стопанската комора за туризам го чека прочистениот текст од Владата, во кои детално се објаснува кои мерки се наменети за оваа дејност и кои се условите за ...
| | веќе видена | слични

Стопанската комора за туризам го чека прочистениот текст од Владата, во кои детално се објаснува кои мерки се наменети за оваа дејност и кои се условите за ...
| | веќе видена | слични

Охрид и Струга ја живеат најслабата туристичка сезона изминативе неколку децении, анализира Пина платформа за истражувачко новинарство. Корона пандемијата ...
| | веќе видена | слични

Стопанската комора за туризам го чека прочистениот текст од Владата, во кои детално се објаснува кои мерки се наменети за оваа дејност и кои се условите за ...
| | веќе видена | слични

За Славчо Јорданов, сопственик на приватна фабрика за прехранбени производи во Неготино, олеснувањата од четвртиот пакет економски мерки, неговиот бизнис ќе ги ...
| | веќе видена | слични

Работењето на црно ни го зема лебот велат туристичките работници кои се почесто се соочуваат со нелојална конкуренција. Случаите човек - агенција,без вработени ...
| | веќе видена | слични

Завршува уште една календарска година. 2015-тата! За Охрид и за охриѓани, веројатно една од најуспешните, а доказ плус за тоа се и предновогодишните најави за ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

Туристичките работници очекуваат од новата Влада и Министерството за економија веднаш да преземат мерки за секторот туризам кој, како што велат, е најпогоден ...
| | веќе видена | слични

„Како Министерство за економија активно сме вклучени во решавање на проблемите, како досега донесените мерки, така и идните чекои кои ќе се превземат ќе бидат ...
| | веќе видена | слични

Замрениот пазар на недвижности ги натера агенциите кои работат во оваа дејност да побараат од Владата со закон да се регулира прометот на недвижности. Дел од ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...