Повеќе вести како оваа (25)

Согласно Уставот, во следните 20 дена, а лично верувам и порано ќе успееме да формираме Влада и стабилно парламентарно мнозинство кое ќе биде гаранција за ...
сите 405 | | | веќе видена

Ова денеска го изјави претседателот  на СДСМ Зоран Заев во одговор на новинарски прашања. Претседателот Заев посочи дека продолжува процесот на сериозни ...
| | веќе видена | слични

СДСМ преговара за Влада со полн четиригодишен мандат на стабилно мнозинство во Парламентот СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките ...
| | веќе видена | слични

„СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

„СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, на средба со германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн, ја информирал дека СДСМ води процес на разговори преку кои ќе ...
| | веќе видена | слични

СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

„СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев денеска ја информира германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн дека неговата партија води сериозни разговори за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Македонија, Анке Холштајн. На средбата се ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн. На средбата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн. На средбата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн, соопшти ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев денеска ја информира германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн дека неговата партија води сериозни разговори за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев денеска ја информира германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн дека неговата партија води сериозни разговори за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн.На средбата ...
| | веќе видена | слични

СДСМ води сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

На новинарско прашање дали СДСМ има 61 пратеник зад себе или поголема бројка, за стабилно мнозинство за четири годишен мандат, лидерот на СДСМ Зоран Заев ...
| | веќе видена | слични

Водиме сериозни преговори со претседателите на политичките партии, со работни групи, членови на раководствата на партиите, за формирање Влада со нов ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев денеска ја информира германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн дека неговата партија води сериозни разговори за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...