Повеќе вести како оваа (25)

Претседателот на Собранието на Косово, Вјоса Османи, се приклучи на интернет-кампањата во која се бара од компанијата Apple да го внесе името на Косово во ...
сите 5 | | | веќе видена

Претседателот на Собранието на Косово, Вјоса Османи, се приклучи на интернет-кампањата во која се бара од компанијата Apple да го внесе името на Косово во ...
| | веќе видена | слични

Ерик Шмидт не ја пропушти шансата да стави сол на раната на некогашните најдобри пријатели а сегашни лути ривали. Сепак не откри кога Google Maps ќе се најдат ...
| | веќе видена | слични

Доколку сте корисник на iPhone и често патувате во Србија, Apple го олесни снаоѓањето по улиците на северниот сосед. Откако беше договорено дека во земјата ќе ...
| | веќе видена | слични

Нема потреба да повторуваме дека новата апликација Apple Maps е големо разочарување, но затоа пак корисниците на iOS имаат можност преку интернет пребарувачот ...
| | веќе видена | слични

Тим Кук, директорот на Apple изјави дека App Store сега брои 650,000 апликации, што е најголем пазар за апликации во светот. Од оваа бројка, 225,000 се ...
| | веќе видена | слични

Apple најави мала, но значителна промена која ќе израдува најголем дел од девелоперите. Компанијата од 1 јануари ќе го намали делот кој го зема од девелопери ...
| | веќе видена | слични

Со претставувањето на мобилната продавница за апликации, App Store, Apple отвори потполно нов пазар, со којшто им овозможи на девелоперите на едноставен начин ...
| | веќе видена | слични

Ако ја сакате продавницата на Apple, App Store, без сомнение ќе се воодушевите од можноста да ја „лајкнувате “ на Facebook. Имено, Apple официјално ја ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...