Повеќе вести како оваа (25)


Играта за мобилни телефони „Покемон Гоу“ го „збудали“ светот. Истата им овозможува на корисниците во реалниот живот да ја истражуваат околината и на одредени ...
| | веќе видена | слични

Милиони Кинези остануваат дома покрај стравувањата од епидемијата на коронавирусот и се свртуваат кон игри за мобилни телефони за да не се досадуваат, пренесе ...
| | веќе видена | слични

Многу корисници на апликацијата „WhatsApp“ се одлучија да ги избришат своите профили, а најмногу „благодарение“ на новите правила за податоците кои ги донесе ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...