Повеќе вести како оваа (25)

Клиниката за инфективни болести до медиумите испрати демант откако мајката на заболеното четиримесечно бебе од коронавирус преку социјалните мрежи револтирано ...
сите 2 | | | веќе видена

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби демнатира дека мајката и четиримесечното бебе немаат добар здравствен третман во борбата против Ковид 19. ...
| | веќе видена | слични

„Во целата оваа вонредна ситуација и напорот со кој се соочуваат вработените на Инфективна клиника во борбата со коронавирусот, до сега за време на лекувањето ...
| | веќе видена | слични

„Во целата оваа вонредна ситуација и напорот со кој се соочуваат вработените на Инфективна клиника во борбата со коронавирусот, до сега за време на лекувањето ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби информира дека мајката и четиримесечноот бебе кое веќе 14 дека се лекуваат во болницата, нема денеска да ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби информира дека мајката и четиримесечното бебе, кои веќе 14 дека се лекуваат во болницата, нема денеска да ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

– Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со четиримесечното бебе, која тврди дека ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 22 април 2020 (МИА) – Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби денеска соопшти дека во целост ги демантира наводите на мајката со ...
| | веќе видена | слични

Мајката која што со своето четиримесечно бебе веќе извезно лежат на Инфективната клиника во Скопје, после реакцијата на клиниката истата за Курир појаснува ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...