Повеќе вести како оваа (25)

Владата на СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус. Мерките се неприменливи и не значат помош за стопанството. Поради ...
сите 120 | | | веќе видена

Владата на СДСМ задоцни со економските мерки, велат од ВМРО-ДПМНЕ како реакција на прес-конференција на Јован Митрески „Стопанството и фирмите се во минус. ...
| | веќе видена | слични

Владата на СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус. Мерките се неприменливи и не значат помош за стопанството. Поради ...
| | веќе видена | слични

Соопштение до јавноста-реакција на прес конференција на Јован Митрески „ Владата на СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус. ...
| | веќе видена | слични

СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус, обвнинуваат од ВМРО-ДПМНЕ.„Мерките кои ги предложи оваа криминална влада се ...
| | веќе видена | слични

СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус, обвнинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Мерките кои ги предложи оваа криминална влада се ...
| | веќе видена | слични

СДСМ задоцни со економските мерки. Стопанството и фирмите се во минус, обвнинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Мерките кои ги предложи оваа криминална влада се ...
| | веќе видена | слични

Мерките на СДСМ единствено носат сиромаштија и клуч на повеќето средни претпријатија кои се моторот на економијата, реагира ВМРО-ДПМНЕ. - Поради СДСМ Република ...
| | веќе видена | слични

Мерките на СДСМ единствено носат сиромаштија и клуч на повеќето средни претпријатија кои се моторот на економијата, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. -Поради СДСМ, ...
| | веќе видена | слични

Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната состојба, а секојдневно се зголемува бројот на починати и инфицирани. СДСМ задоцни со економските ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Од ВМРО-ДПМНЕ излегоа со соопштение дека Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Македонија и граѓаните ја плаќаат цената на неспособноста и корумпираноста на СДСМ и Зоран Заев. Земјата е затворена, власта ја злоупотребува вонредната ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...