Повеќе вести како оваа (25)

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
сите 167 | | | веќе видена

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија, а неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена, реагира ...
| | веќе видена | слични

„Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Секојдневно се зголемува бројот на починати и заболени, а масовно тестирање нема. Расне бројот на инфицирани доктори, а заштитна опрема нема. СДСМ не враќа 30 ...
| | веќе видена | слични

Ескалира здравствената и економската криза во Република Македонија. Неспособноста на Зоран Заев и неговите соработници ја зема својата цена. Секојдневно се ...
| | веќе видена | слични

Срамно е однесувањето на СДСМ, срамна е сумата од 7.800 денари помош за стечајците. Власта нема право да говори за стечајците, нема право да говори за сите ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ реагира на изјавата на Јагода Шахпаска.„Срамно е однесувањето на СДСМ, срамна е сумата од 7.800 денари помош за стечајците. Власта нема право да ...
| | веќе видена | слични

Денес ВМРО – ДПМНЕ излезе со соопштение до јавноста во врска со задолжувањето на новата влада предводена од Зоран Заев и СДСМ. СДСМ откако е на власт за овие 5 ...
| | веќе видена | слични

Крсте Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција рече дека Македонија се враќа во мрачните времиња на криминалната приватизација, а економското ...
| | веќе видена | слични

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на прес конференцијата на Игор Јанушев, Генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ниеден ...
| | веќе видена | слични

Владата на Заев и СДСМ направија економски пустош во државата. За година и половина владата на Заев успеа да ја врати Македонија назад во мрачните времиња на ...
| | веќе видена | слични

Владата на Заев и СДСМ направија економски пустош во државата. За година и половина владата на Заев успеа да ја врати Македонија назад во мрачните времиња на ...
| | веќе видена | слични

Владата на Заев и СДСМ направија економски пустош во државата. За година и половина владата на Заев успеа да ја врати Македонија назад во мрачните времиња на ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ работи единствено за спас на политичката кариера на Заев Додека криминалниот клан на власт предводен од Зоран Заев ги брои милионите на своите ...
| | веќе видена | слични

Неспособноста на владата на Заев и СДСМ не може ниту еден капитулантски чин да ја сокрие, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. -Не може од народот СДСМ да го сокрие ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...