Повеќе вести како оваа (25)


Според средната курсна листа на Народната банка, еврото има вредност од 61.4925 денари. Британската фунта денеска вреди 71.2626 денари, швајцарскиот франк ...
| | веќе видена | слични

Според средната курсна листа на Народната банка, еврото има вредност од 61.4933 денари. Британската фунта денеска чини 71.4457 денари, швајцарскиот франк е ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...