Повеќе вести како оваа (25)

Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската партија (СДС), Борис Тадиќ, оцени дека, паралелно со борбата против коронавирусот и „под мантија ...
сите 48 | | | веќе видена

Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската партија (СДС), Борис Тадиќ, оцени дека, паралелно со борбата против коронавирусот и „под мантија ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската партија (СДС), Борис Тадиќ, оцени дека, паралелно со борбата против коронавирусот и „под мантија ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската партија (СДС), Борис Тадиќ, оцени дека, паралелно со борбата против коронавирусот и „под мантија ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот српски претседател и лидер на Социјалдемократската партија (СДС), Борис Тадиќ, оцени дека, паралелно со борбата против коронавирусот и „под мантија ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Социјалдемократската партија и поранешен српски претседател Борис Тадиќ синоќа ја повика српската опозиција да се обедини, обвинувајќи го ...
| | веќе видена | слични

Црна Гора нема намера да земе ниту еден метар туѓа територија, но нема да дозволи да и се земе она што и припаѓа неа, порача црногорскиот претседател Мило ...
| | веќе видена | слични

Во своето ново обраќање до нацијата во последните 24 часа, по синоќешните насилни немири пред националното собрание во Белград, Претседателот на Србија ...
| | веќе видена | слични

Членови на главниот одбор на опозиционата Демократска партија преку собирање потписи се обидуваат да иницира смена на актуелниот претседател на партијата Зоран ...
| | веќе видена | слични

Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
| | веќе видена | слични

Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
| | веќе видена | слични

Во Србија и денеска продолжуваат меѓусебните обвинувања околу аферата за прислушување, следење и „шпионирање“ меѓу власта и опозицијата, тема која ја почна ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...