Повеќе вести како оваа (25)

Сите досега видовме стотици слики од празни полици во продавниците ширум светот но и тука кај нас. Иако во моментов целата планета минува низ истата ...
сите 3 | | | веќе видена

Во сите земји во кои е регистриран коронавирусот, граѓаните масовно одат во продавници за да купат храна и други намирници. На социјалните мрежи дури и може да ...
| | веќе видена | слични

Една медицинска сестра од Јорк во Велика Британија, по долга и смена отишла во супермаркет да купи храна, но таму затекнала празни полици. Кога не нашла ...
| | веќе видена | слични

Медицинска сестра од Јорк во Велика Британијапосле напорна и долга смена на работа отишла до супермаркет да пазаи, но таму затекнала празни полици. Откако не ...
| | веќе видена | слични

Практично во сите земји каде што има заразени од коронавирусот завладеа паника меѓу населението, па луѓето побрзаа да купат намирници во супермаркетите. Во ...
| | веќе видена | слични

Либерална Партија бара нови избори заедно со референдумот, за да може подобро да се испазари за да упеца некоја фотеља, откако тотално го промашија пазарот и ...
| | веќе видена | слични

Во сите земји во кои е регистриран коронавирусот, граѓаните масовно одат во продавници за да купат храна и други намирници. На социјалните мрежи дури и може да ...
| | веќе видена | слични

Корпоративните мејнстрим медиуми пишуваат за празните рафтови и празните стомаци во Венецуела, но дали наводите за недостиг од храна се вистинити? По ...
| | веќе видена | слични

Само неколку минувачи, многумина чии усти се прекриени со маски, одат во тишина. Оние што зборуваат само зборуваат за вирусот од кој загинаа 86 лица во ...
| | веќе видена | слични

Седумгодишните близнаци Тео и Тони заедно со своите баба и дедо живеат во руинирана куќа во Долно Лисиче без основни услови за живот. Тео и Тони се напуштени ...
| | веќе видена | слични

Туристичките агенции што Вечер ги консултираше велат дека грчките партнери не им најавиле зголемување на цените на сместувачките капацитети, засега останува ...
| | веќе видена | слични

Туристичките агенции што Вечер ги консултираше велат дека грчките партнери не им најавиле зголемување на цените на сместувачките капацитети, засега останува ...
| | веќе видена | слични

Сведоци сме дека во секоја земја каде што има регистрирани заболеи со коронавирсот граѓаните паничат и ги пустошат продавниците и маркетите.Во последните ...
| | веќе видена | слични

Англиските медиуми пред само два дена ни открија исклучително интересна приказна на самиот старт на новата 2018 година, јасно посочувајќи дека големите ...
| | веќе видена | слични

Англиските медиуми пред само два дена ни открија исклучително интересна приказна на самиот старт на новата 2018 година, јасно посочувајќи дека големите ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...