Повеќе вести како оваа (25)

Регионалната Влада на Северна Ирска планира да дозволи повторно да се отворат специјализираните продавници за алкохолни пијалаци, соопшти денеска министерот за ...
сите 26 | | | веќе видена

Регионалната Влада на Северна Ирска планира да дозволи повторно да се отворат специјализираните продавници за алкохолни пијалаци, соопшти денеска министерот за ...
| | веќе видена | слични

Регионалната Влада на Северна Ирска планира да дозволи повторно да се отворат специјализираните продавници за алкохолни пијалаци, соопшти денеска министерот за ...
| | веќе видена | слични

Турција: Влегуваат во сила новите ограничувања за продажба и употреба на алкохол Новите ограничувања за продажба и употреба на алкохолни пијалоци на ...
| | веќе видена | слични

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 585 илјади луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 26.827, а оздравеле 131.428 ...
| | веќе видена | слични

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 585 илјади луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 26.827, а оздравеле 131.428 ...
| | веќе видена | слични

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 585 илјади луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 26.827, а оздравеле 131.428 ...
| | веќе видена | слични

Новите ограничувања за продажба и употреба на алкохолни пијалоци на територијата на цела Турција влегуваат во сила од денеска по полноќ, соопшти телевизискиот ...
| | веќе видена | слични

Според нив, измените на Законот за трговија кој го регулира ова прашање треба да се спроведат во рамки на четвртата фаза од Регулаторната гилотина. Предлогот е ...
| | веќе видена | слични

Сто продавници низ земјава од задутре ќе имаат лиценци за продажба на алкохолни пијалаци. Толку трговци до вчера побарале Министерството за економија да им ...
| | веќе видена | слични

Со новите измени во Законот за трговијата се дозволува продавање алкохол во продавниците на пазарите, а поевтинуваат и лиценците за продажба Алкохол ќе се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...