Повеќе вести како оваа (25)


Министерот за здравство, Венко Филипче, преку социјалните мрежи упати апел до граѓаните да не прават залихи на лекови и да ги почитуваат стручните препораки од ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче, преку социјалните мрежи упати апел до граѓаните да не прават залихи на лекови и да ги почитуваат стручните препораки од ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче, преку социјалните мрежи упати апел до граѓаните да не прават залихи на лекови и да ги почитуваат стручните препораки од ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче, преку социјалните мрежи упати апел до граѓаните да не прават залихи на лекови и да ги почитуваат стручните препораки од ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче на фејсбук повторно апелираше до граѓаните да не купуваат лекови непотребно и да прават залихи во своите домови, бидејќи ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните да применуваат примарно телефонска и електронска комуникација со здравствените установи, освен при неодложна здравствена потреба и да се почитуваат ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Фондот за здравствено осигурување преку соопштение упатува апел да се применува примарно телефонска и електронска комуникација меѓу осигурениците и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...