Повеќе вести како оваа (25)


93-годишна баба станала хит на интернет поради натписот кој го закачила на прозорецот од својот дом во Пенсилванија. Оливиа Веронеси од градот Семиноле е ...
| | веќе видена | слични

93-годишна баба станала хит на интернет поради натписот кој го закачила на прозорецот од својот дом во Пенсилванија. Оливиа Веронеси од градот Семиноле е ...
| | веќе видена | слични

Шведската принцеза Мадлен (33) пред неколку месеци е фотографирана како на улица го собира изметот на својот домашен миленик. Оваа фотографија повторно стана ...
| | веќе видена | слични

Оваа слика е дело на Џим Ворен и е уште една од оние познати илузии. Верувале или не, на неа се прикриено насликани 7 коњи. Вашата задача е... ...да успеете да ...
| | веќе видена | слични

Коментари со зборови се реткост денес, но затоа сè почесто се коментира со помош на стикери (на Фејсбук) или со емоџи-икони (Инстаграм). Околу користењето на ...
| | веќе видена | слични

Разликата во висината меѓу олимпијците не значи ништо, во зависност од тоа во кој спорт се натпреварувате можете да бидете 203 или 142 сантиметри – напишала на ...
| | веќе видена | слични

Уживајте во емоџи верзијата на 7-мата епизода од „Star Wars“, со емоџи ББ-8, Реј, Фин, Кајло Рен, Хан Соло и Леа.
| | веќе видена | слични

Една од најсподелуваните вести во регионот е онаа наменета за домаќинките. Св етскиот пазар се сведе на сив пазар, овојпат на удар се најдоа потрошувачите на ...
| | веќе видена | слични

Една од најсподелуваните вести во регионот е онаа наменета за домаќинките. Св етскиот пазар се сведе на сив пазар, овојпат на удар се најдоа потрошувачите на ...
| | веќе видена | слични

Една од најсподелуваните вести во регионот е онаа наменета за домаќинките. Сетскиот пазар се сведе на сив пазар, овојпат на удар се најдоа потрошувачите на ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ партијата симбол на лажни вести, продолжува со измислици и конструкција на непостоечки случаи кои немаат допир со реалноста. Христијан Мицкоски и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...