Повеќе вести како оваа (25)


Не мора да го оставате пушењето. Никој не ве тера на тоа, ниту пак ве принудува. Сепак, размислете. Еве ви 13 совети како најбезболно да престанете со таа ...
| | веќе видена | слични

Повеќето пушачи имаат силна желба веднаш по оброкот да посегнат по цигара. Тие често го прават тоа оти сметаат дека така побрзо ќе се вари храната, но ...
| | веќе видена | слични

Секој пушач знае колку е тешко да се остават цигарите, но можеби во тој подвиг ќе ги охрабри новата реклама објавена од страна на Институтот за јавно здравје ...
| | веќе видена | слични

Секој пушач знае колку е тешко да се остават цигарите, но можеби во тој подвиг ќе ги охрабри новата реклама објавена од страна на Институтот за јавно здравје ...
| | веќе видена | слични

Секој пушач знае колку е тешко да се остават цигарите, но можеби во тој подвиг ќе ги охрабри новата реклама објавена од страна на Институтот за јавно здравје ...
| | веќе видена | слични

Секој пушач знае колку е тешко да се остават цигарите, но можеби во тој подвиг ќе ги охрабри нова реклама објавена од страна на Институтот за јавно здравје на ...
| | веќе видена | слични

Повеќето пушачи имаат силна желба веднаш по оброкот да посегнат по цигара. Тие често го прават тоа оти сметаат дека така побрзо ќе се вари храната, но ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...