Повеќе вести како оваа (25)

Апел на доктор Калковалиев: Пред да лекувате некого, прашајте го дали е подготвен да се откаже од нештата кои го направиле болен? - Хипократ Односот лекар - ...
сите 2 | | | веќе видена

 „Почитувајте ги доследно сите препораки кои се даваат и само заедно ќе излеземе како победници. Победници од битката за која ќе знаат и многу генерации после ...
| | веќе видена | слични

„На роденденот на Игор, песни од последната збирка што тој ја напиша ќе читаат неговите пријатели Јовица Ивановски, Џабир Дерала, Тихомир Јанчовски, Румена ...
| | веќе видена | слични

Во рускиот град Мурманск, 67-годишен пациент нападнал доктор со нож и го убил. Мажот мислел дека има рак, а веќе еден доктор му рекол дека тоа не е вистина. ...
| | веќе видена | слични

Во рускиот град Мурманск пациент (67) со нож нападнал лекар и го убил. Мажот мислел дека има рак, а веќе еден лекар му кажал дека тоа не е вистина. Пациентот ...
| | веќе видена | слични

Полека се враќа сјајот на една од најстарите ликовни колонии во Македонија. Заврши јубилејната 35-та Интернационална Ликовна колонија „Дебрца 2019”, на која ...
| | веќе видена | слични

Станува збор за дополнително олеснување за лекарите и за пациентите кое денеска на прес-конференција го презентираа директорите на Фондот за здравствено ...
| | веќе видена | слични

Во третманот на позитивни пациенти на Ковид-19, матичните лекари постапуваат по протокол на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби. Министерството ...
| | веќе видена | слични

Во третманот на позитивни пациенти на Ковид-19, матичните лекари постапуваат по протокол на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби. Министерството ...
| | веќе видена | слични

Системот за електронско закажување на прегледи во јавното здравство не престанува да создава проблеми. Пациенти реагираат дека од матичните лекари многу често ...
| | веќе видена | слични

Од понеделник матичните лекари ќе бидат поврзани со сите лаборатории од примарно ниво, со кои Фондот за здравство има склучено договор. Резултатите од крвните ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...