Повеќе вести како оваа (25)


Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе оствари средба со амбасадорката на Украина во земјава, Наталија Задорожњук. Од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе оствари средба со амбасадорката на Украина во земјава, Наталија Задорожњук. Од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Кралството Холандија во земјава, Дирк Јан Коп. ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Кралството Холандија во земјава, Дирк Јан Коп. Од назначувањето за ...
| | веќе видена | слични

Во Уставниот суд во моментов тече средбата помеѓу претседателот на Уставен, Сали Мурати и амбасадорот на ЕУ, Самуел Жбогар, но службите од судот на дрзок начин ...
| | веќе видена | слични

Во моментов, во зградата од Уставниот суд тече средбата помеѓу претседателот на Уставен, Сали Мурати и амбасадорот на ЕУ, Самуел Жбогар, но службите од судот ...
| | веќе видена | слични

Новинарите, како што јавуваат дел од медиумите, биле избркани од Уставниот суд, каде што дошле за да ја проследат најавената средба меѓу претседателот на судот ...
| | веќе видена | слични

На средбата остварена на 5 март 2020 година, меѓу претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, г. Сали Мурати и Амбасадорот на Кралството Холандија ...
| | веќе видена | слични

Уставниот суд на Македонија кој треба да ја штити уставноста и уставните права на граѓаните денеска го спречи уставното право на граѓаните да бидат ...
| | веќе видена | слични

Во моментов во Уставниот суд во Скопје се одвива средба помеѓу претседателот на судот, Сали Мурати и Самуел Жбогар, амбасадорот на Европската Унија, а службите ...
| | веќе видена | слични

Уставниот суд претпладнево не им дозволи на новинарите да земат изјави по завршување на средбата помеѓу претседателот на судот, Сали Мурати и амбасадорот на ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска оствари средба со холандскиот амбасадор во земјава Дирк Јан Коп. – Со холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска оствари средба со холандскиот амбасадор во земјава Дирк Јан Коп. – Со холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска оствари средба со холандскиот амбасадор во земјава Дирк Јан Коп. – Со холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп ...
| | веќе видена | слични

Шефот на делегацијата на Европската унија во Скопје Самуел Жбогар, денеска беше во работна посета кај претседателот на Уставниот суд на нашата држава, Сали ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...