Повеќе вести како оваа (25)

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Кралството Холандија во земјава, Дирк Јан Коп. ...
сите 8 | | | веќе видена

Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Кралството Холандија во земјава, Дирк Јан Коп. Од назначувањето за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе оствари средба со амбасадорката на Украина во земјава, Наталија Задорожњук. Од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Сали Мурати, денеска ќе оствари средба со амбасадорката на Украина во земјава, Наталија Задорожњук. Од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Руската Федерација во земјава, Сергеј Баздникин. Од назначувањето за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Руската Федерација во земјава, Сергеј Баздникин. Од назначувањето за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати денеска ќе има средба со американската амбасадорка во земјава, Кејт Мари Бернс. Од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, денеска ќе оствари средба со амбасадорот на Европската Унија, Самуел Жбогар. ...
| | веќе видена | слични

Мурати, по неговото назначување за претседател на Уставниот суд, досега имаше средби со амбасадорот на Сојузна Република Германија, Томас Герберих и со ...
| | веќе видена | слични

Уставниот суд претпладнево не им дозволи на новинарите да земат изјави по завршување на средбата помеѓу претседателот на судот, Сали Мурати и амбасадорот на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Сојузна Република Германија Томас Герберих. Судијата Мурати минатата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Сојузна Република Германија Томас Герберих. Судијата Мурати минатата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати денеска ќе одржи средба со амбасадорот на Сојузна Република Германија Томас Герберих. Судијата Мурати минатата ...
| | веќе видена | слични

Во моментов во Уставниот суд во Скопје се одвива средба помеѓу претседателот на судот, Сали Мурати и Самуел Жбогар, амбасадорот на Европската Унија, а службите ...
| | веќе видена | слични

На средбата остварена на 5 март 2020 година, меѓу претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, г. Сали Мурати и Амбасадорот на Кралството Холандија ...
| | веќе видена | слични

Функционирањето на Судот, досегашната соработка и можноста за негово унапредување се дел од темите на кои се разговараше на денешната средба на претседателот ...
| | веќе видена | слични

Функционирањето на Судот, досегашната соработка и можноста за негово унапредување се дел од темите на кои се разговараше на денешната средба на претседателот ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...