Повеќе вести како оваа (25)

Главна причина за мојата посета е да пренесам силна политичка порака од земја членка на ЕУ за европската перспектива на Северна Македонија. Земјата направи ...
сите 194 | | | веќе видена

Главна причина за мојата посета е да пренесам силна политичка порака од земја членка на ЕУ за европската перспектива на Северна Македонија. Земјата направи ...
| | веќе видена | слични

Главна причина за мојата посета е да пренесам силна политичка порака од земја членка на ЕУ за европската перспектива на Северна Македонија. Земјата направи ...
| | веќе видена | слични

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денес оствари средба со министерот за надворешни работи на Република Кипар, Никос Христодулидес, којa се ...
| | веќе видена | слични

Грција е против одвојување на Македонија и Албанија на евроинтергативниот пат. Поддршка и од Кипар чиј шеф на дипломатијата смета дека ЕУ го губи ...
| | веќе видена | слични

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров утрово во Атина го започна своето учество на 6-от Економски форум Делфи со панел ...
| | веќе видена | слични

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров утрово во Атина го започна своето учество на 6-от Економски форум Делфи со панел ...
| | веќе видена | слични

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров утрово во Атина го започна своето учество на 6-от Економски форум Делфи со панел ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиер за евроинтеграции, Никола Димитров на својот профил на Фејсбук по средбата со министерот за надворешни работи на Кипар, Никос Христодулидес напиша ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...