Повеќе вести како оваа (25)

Извештајот на Европската комисија е охрабрувачки сигнал дека сите земји членки на Европската Унија ќе постигнат согласност за позитивна одлука за отворање на ...
сите 202 | | | веќе видена

Извештајот на Европската комисија е охрабрувачки сигнал дека сите земји членки на Европската Унија ќе постигнат согласност за позитивна одлука за отворање на ...
| | веќе видена | слични

Извештајот на Европската комисија е охрабрувачки сигнал дека сите земји членки на Европската Унија ќе постигнат согласност за позитивна одлука за отворање на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата на Република Македонија, Оливер Спасовски денеска го прими министерот за надворешни работи на Република Кипар, Никос Кристодулидес. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Спасовски на средбата, во негово име и во име на Владата, го истакна задоволството од неодамна воспоставените дипломатски односи со Република Кипар, ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Оливер Спасовски денеска го прими министерот за надворешни работи на Република Кипар, Никос Кристодулидес. Како што информираат од неговиот кабинет, ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Оливер Спасовски го прими нерезидентниот амбасадор на Република Ирска за нашата земја Пол Мекгери, и му посака успешен мандат и дипломатски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Оливер Спасовски го прими нерезидентниот амбасадор на Република Ирска за нашата земја Пол Мекгери, и му посака успешен мандат и дипломатски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Оливер Спасовски го прими нерезидентниот амбасадор на Република Ирска за нашата земја Пол Мекгери, и му посака успешен мандат и дипломатски ...
| | веќе видена | слични

Тој му посака успешен мандат и дипломатски активности во насока на подобрување на целокупната соработка од заеднички интерес за двете земји. Како што соопшти ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Оливер Спасовски денеска го прими министерот за надворешни работи на Република Кипар, Никос Кристодулидес.Како што информираат од неговиот кабинет, ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев, како дел од своите активности во рамките на Генералното собрание на ОН денеска имаше средби со белгискиот премиер Шарл Мишел и со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН во Њујорк,ж се сретна со претседателот на Кипар, Никос Анастијадес. ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН, се сретна со Претседателот на Кипар Никос ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН, се сретна со претседателот на Кипар Никос Анастијадес. Притоа, како ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН, се сретна со претседателот на Кипар Никос Анастијадес. Притоа, како ...
| | веќе видена | слични

Премиерот, Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН во Њујорк, се сретна со претседателот на Кипар, Никос Анастијадес. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН во Њујорк, се сретна со претседателот на Кипар, Никос Анастијадес. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот, Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН во Њујорк, се сретна со претседателот на Кипар, Никос Анастијадес. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот, Зоран Заев, како дел од активностите на маргините на Генералното собрание на ОН во Њујорк, се сретна со претседателот на Кипар, Никос ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата, Оливер Спасовски денеска ја прими делегацијата на министрите за надворешни работи на Република Полска, на Република Летонија ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...