Повеќе вести како оваа (25)


Во рамки на кампањата „ЕУ за ТЕБЕ“, амбасадорот Самуел Жбогар ја посети општината Гази Баба и се сретна со градоначалникот Борис Георгиевски. Тој го посети и ...
| | веќе видена | слични

Во рамки на кампањата „ЕУ за ТЕБЕ”, амбасадорот Самуел Жбогар ја посети општината Гази Баба и се сретна со градоначалникот Борис Георгиевски. Тој го посети и ...
| | веќе видена | слични

Во рамки на кампањата „ЕУ за ТЕБЕ“, амбасадорот Самуел Жбогар ја посети општината Гази Баба и се сретна со градоначалникот Борис Георгиевски. Тој го посети и ...
| | веќе видена | слични

Во рамки на кампањата „ЕУ за ТЕБЕ“, амбасадорот Самуел Жбогар ја посети општината Гази Баба и се сретна со градоначалникот Борис Георгиевски. Тој го посети и ...
| | веќе видена | слични

Градоначалникот на Општина Богданци, Блаже Шапов денеска ги прими учесниците на јавниот ликовен конкурс кој од него беше распишан на тема „Родова ...
| | веќе видена | слични

Градоначалникот на Општина Богданци, Блаже Шапов денеска ги прими учесниците на јавниот ликовен конкурс кој од него беше распишан на тема „Родова ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...