Повеќе вести како оваа (25)

После позитивниот европски извешта а пред одлуката на европскиот совет за датум за преговори за земјава, евроамбасадорот Самуел Жбогар за тв 24 порачува дека ...
сите 13 | | | веќе видена

После позитивниот европски извешта а пред одлуката на европскиот совет за датум за преговори за земјава, евроамбасадорот Самуел Жбогар за тв 24 порачува дека ...
| | веќе видена | слични

Извештајот на Европската комисија за напредокот на Македонија беше презентиран пред членовите на собраниската комисија за европски прашања. Државата доби ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

 Почетокот на преговорите за членство на  Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на политичката ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски денеска го прими Шефот на делегацијата на Европската Унија во Република Северна Македонија, ...
| | веќе видена | слични

Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот на претседател, ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Република Северна Македонија е единствена функционална демократија во регионот, со оглед на успешно организираните и спроведени претседателски избори, изборот ...
| | веќе видена | слични

Почетокот на преговорите за членство на Република Северна Македонија во ЕУ е заслужен и неопходен со цел поттикнување на севкупните реформи и унапредување на ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме на успешна соработка со претседателот Стево Пендаровски во деновите и месеците што претстојат за интеграција на Северна Македонија во Европската ...
| | веќе видена | слични

Се надеваме дека новиот закон за јавното обвинителство ќе биде усвоен пред Собранието да се распушти, напиша на Твитер евроамбасадорот Самуел Жбогар. ...
| | веќе видена | слични

На првиот работен ден од својот претседателски мандат, новиот шеф на државата Стево Пендаровски денеска во „Вила Водно“ пиеше кафе со евроамбасадорот, Самуел ...
| | веќе видена | слични

Во Собранието денеска започнува разгледувањето на Извештајот на ЕК за напредокот на Македонија. Седница на која ќе се разгледува Извштајот денеска во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...