Повеќе вести како оваа (25)

Република Македонија заслужи да добие датум за отпочнување на преговори за членство во ЕУ многу порано. Граѓаните не треба да бидат казнети и да ја плаќаат ...
сите 239 | | | веќе видена

Република Македонија заслужи да добие датум за отпочнување на преговори за членство во ЕУ многу порано, се вели во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ. - ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните не треба да бидат казнети и да ја плаќаат цената за неспособното и криминално владеење на Зоран Заев. Криминалец Зоран Заев е истрошен и исплашен ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев и неговата криминална влада во изминативе три години ништо не направија. Оваа влада единствено сервираше на граѓаните лажни ветувања. Датумот за ...
| | веќе видена | слични

- Зоран Заев и неговата криминална влада во изминативе три години ништо не направија. Оваа влада единствено сервираше на граѓаните лажни ветувања. Датумот за ...
| | веќе видена | слични

Датумот за отпочнување на преговори за членство во ЕУ, Македонија требаше да го добие многу порано. Единственото нешто кое СДСМ го направи изминатите три ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев и неговата криминална влада во изминативе три години ништо не направија. Оваа влада единствено сервираше на граѓаните лажни ветувања, велат во ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните во ВМРО-ДПМНЕ гледаат единствена шанса за обнова на Македонија Македонија со криминалец како Зоран Заев немаше иднина. Најмалку во ЕУ. ...
| | веќе видена | слични

Македонија тоне во криминал и корупција од денот кога Зоран Заев седна во премиерската фотелја. Аболицираниот Заев и криминално-рекетарската банда со која тој ...
| | веќе видена | слични

Македонија тоне во криминал и корупција од денот кога Зоран Заев седна во премиерската фотелја. Аболицираниот Заев и криминално-рекетарската банда со која тој ...
| | веќе видена | слични

Македонија со криминалец како Зоран Заев немаше иднина. Најмалку во ЕУ. Затоа Зоран Заев мораше да си поднесе оставка. Доколку порано признаеше дека е ...
| | веќе видена | слични

Македонија со криминалец како Зоран Заев немаше иднина. Најмалку во ЕУ. Затоа Зоран Заев мораше да си поднесе оставка. Доколку порано признаеше дека е ...
| | веќе видена | слични

Најмалку во ЕУ. Затоа Зоран Заев мораше да си поднесе оставка. Доколку порано признаеше дека е неспособен и си дадеше оставка, тогаш штетите по Македонија ќе ...
| | веќе видена | слични

Неспособноста на владата да ги испорача реформските приоритети, неиплементирањето на судските реформи, организираниот криминал, високиот степен на корупција, ...
| | веќе видена | слични

Македонија тоне во криминал и корупција од денот кога Зоран Заев седна во премиерската фотелја. Аболицираниот Заев и криминално-рекетарската банда со која тој ...
| | веќе видена | слични

Неспособноста на владата да ги испорача реформските приоритети, неиплементирањето на судските реформи, организираниот криминал, високиот степен на корупција, ...
| | веќе видена | слични

„Неспособноста на владата да ги испорача реформските приоритети, неиплементирањето на судските реформи, организираниот криминал, високиот степен на корупција, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...