Повеќе вести како оваа (25)

Министерот за образование на Србија најавил зголемување на платите на математичарите и другите дефицитарни кадри, но и стипендии за студентите. Во Србија нема ...
сите 3 | | | веќе видена

18. 000 денари ќе изнесува стипендијата застудентите запишани на додипломски студии по математика, хемија или физика. Заменик министерот за образование и наука ...
| | веќе видена | слични

Центар Жупа е седиште на истоимената општина, сместена на крајниот запад на земјава, близу Дебар. Ова е гимназијата „Ата“. Во неа учат 100-тина средношколци. ...
| | веќе видена | слични

Министерството за образование и наука оваа година воведе нова категорија стипендии во износ од 18.000 денари за студентите запишани на додипломски студии по ...
| | веќе видена | слични

Министерството за образование и наука оваа година воведе нова категорија стипендии во износ од 18.000 денари за студентите запишани на додипломски студии по ...
| | веќе видена | слични

Министерството за образование и наука оваа година воведе нова категорија стипендии во износ од 18.000 денари за студентите запишани на додипломски студии по ...
| | веќе видена | слични

Во интерес на учениците и студентите, македонската Влада во изминатите 10 години изгради систем на стипендирање кој нуди повеќе од 40 различни видови на ...
| | веќе видена | слични

Во интерес на учениците и студентите, македонската Влада во изминатите 10 години изгради систем на стипендирање кој нуди повеќе од 40 различни видови на ...
| | веќе видена | слични

Согласно политиката на Владата и МОН, за континуирана финансиска поддршка на студентите, на располагање им се повеќе видови на стипендии, меѓу кои се и ...
| | веќе видена | слични

Вакви стипендии ќе бидат доделени по првпат и имаат највисок износ со цел да се поттикне интересот за студиските програми за кои кадарот станува дефицитарен ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...