Повеќе вести како оваа (25)


Во интервју за Директно на Тера, со потпретседателката на Владата задолжена за економски прашања, зборуваме за економските политики, но и за нејзиното ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова од говорница го праша премиерот Зоран Заев што ќе се случеше доколку скандалот со Фондот за иновации не излезеше ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова од говорница го праша премиерот Зоран Заев што ќе се случеше доколку скандалот со Фондот за иновации не излезеше ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова од говорница го праша премиерот Зоран Заев што ќе се случеше доколку скандалот со Фондот за иновации не излезеше ...
| | веќе видена | слични

Веќе неколку дена по одлуката на СЈО да се повлече од случајот Пуч нема никаква реакција ни од Катица Јанева, ниту пак од Зоран Заев. Никој не сака да објасни ...
| | веќе видена | слични

СДСМ со ново соопштение ги „брани“ своите постапки и политики, и го демантира ВМРО-ДПМНЕ, партија која претходно рече дека власта одново ја задолжува државата. ...
| | веќе видена | слични

По наредба на Општинските Комитети на ВМРО-ДПМНЕ се мобилизираат вработените од училиштата за денешниот контрапротест, објави А1он . Наредбата од Општинските ...
| | веќе видена | слични

По наредба на Општинските Комитети на ВМРО-ДПМНЕ се мобилизираат вработените од училиштата за денешниот контрапротест. Наредбата од Општинските Комитети до ...
| | веќе видена | слични

Транспарентност Македонија (ТМ) сака да го изедначи начинот на финансирање на изборните кампањи на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, реагираа од ВМРО-ДПМНЕ, обвинувајќи дека ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ реагира на соопштениео на СДСМ, во врска со зголемување на платите на вработените во градинките за 16 отсто. „Жртви на ова ненародно владеење од ...
| | веќе видена | слични

Жртви на ова ненародно владеење од СДСМ овојпат се вработените во градинките. Царовска крие дека на една категорија на вработени во градинките на почетокот на ...
| | веќе видена | слични

Жртви на ова ненародно владеење од СДСМ овојпат се вработените во градинките. Царовска крие дека на една категорија на вработени во градинките на почетокот на ...
| | веќе видена | слични

Жртви на ова ненародно владеење од СДСМ овојпат се вработените во градинките. Царовска крие дека на една категорија на вработени во градинките на почетокот на ...
| | веќе видена | слични

Случајот „Пуч“ не завршува со политичката одлука на Катица Јанева и порано или покасно Зоран Заев и Верушевски ќе одговараат за тоа што и го сториле на ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...