Повеќе вести како оваа (25)

ВМРО-ДПМНЕ објави факти на денот, Според партијата, министерот за здравство, Венко Филипче штанцаше милионски тендери, но не знае да ги заштити граѓаните од ...
сите 50 | | | веќе видена

Факти на денот: Венко Филипче штанцаше милионски тендери, но не знае да ги заштити граѓаните од Корона вирусот. ЈО молчи и не отвора постапка против Заев за ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти на денот: Венко Филипче штанцаше милионски тендери, но не знае да ги заштити граѓаните од Корона вирусот. ЈО молчи и не отвора ...
| | веќе видена | слични

Факти на денот: 1. Венко Филипче штанцаше милионски тендери, но не знае да ги заштити граѓаните од Корона вирусот. 2. ЈО молчи и не отвора постапка против Заев ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти на денот:Венко Филипче штанцаше милионски тендери, но не знае да ги заштити граѓаните од Корона вирусот.ЈО молчи и не отвора постапка ...
| | веќе видена | слични

Факти на денот: 1. ЈО една недела молчи и не покренува постапка против Заев за злоупотреба на службената положба и овластување. 2. СДСМ и БЕСА формираа ...
| | веќе видена | слични

 Факти кои го одбележаа денот: 1. Зоран Заев се плаши од избори и ја држи во заложништво цела држава за да не одговара. 2. Законот за ЈО кој го турка Заев не е ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти на денот: Над 20.000 граѓани од протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ побараа правда, промени и обнова. ЈО молчи и не покренува постапка ...
| | веќе видена | слични

Здравството во Македонија е во клиничка смрт, бидејќи СДСМ и Венко Филипче наместо за интересот на пациентите се грижат за интересот на веледрогериите и ...
| | веќе видена | слични

Факти на денот:1. Над 20.000 граѓани од протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ побараа правда, промени и обнова. 2. ЈО молчи и не покренува постапка против Заев за ...
| | веќе видена | слични

Факти на денот: 1. Над 20.000 граѓани од протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ побараа правда, промени и обнова. 2. ЈО молчи и не покренува постапка против Заев за ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ вечерва преку соопштение до јавноста ги сподели петте факти на денот во кои објавуваат дека Заев е во страв од пораз, а законот за ЈО е за негов ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ вечерва преку соопштение до јавноста ги сподели петте факти на денот во кои објавуваат дека Заев е во страв од пораз, а законот за ЈО е за негов ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објави факти на денот. Според партијата, Јавното обвинителство молчи и не покренува постапка против поранешниот премиер Зоран Заев за злоупотреба на ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти на денот: ЈО молчи и не отвора постапка против Заев за кроење на обвиненија и диктирање на пресуди. Зоран Заев е правдоубиец и ја ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти на денот: ЈО молчи и не отвора постапка против Заев за кроење на обвиненија и диктирање на пресуди. Зоран Заев е правдоубиец и ја ...
| | веќе видена | слични

Тендерот е поништен затоа што ќе беше очигледен криминал, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. -Венко Филипче и Владата на СДСМ профитерска по кој ...
| | веќе видена | слични

Тендерот е поништен затоа што ќе беше очигледен криминал, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. -Венко Филипче и Владата на СДСМ профитерска по кој ...
| | веќе видена | слични

„Здравството во Република Македонија е во клиничка смрт. СДСМ и Венко Филипче, наместо за интересот на пациентите се грижат за интересот на веледрогериите и ...
| | веќе видена | слични

Венко Филипче и Владата на СДСМ профитерска по кој знае кој пат се фатени со рацете во медот, ВМРО-ДПМНЕ беше во право за тендерот за набавка на респираторни ...
| | веќе видена | слични

Здравството во Република Македонија е во клиничка смрт. СДСМ и Венко Филипче, наместо за интересот на пациентите се грижат за интересот на веледрогериите и ...
| | веќе видена | слични

Здравството во Република Македонија е во клиничка смрт. СДСМ и Венко Филипче, наместо за интересот на пациентите се грижат за интересот на веледрогериите и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...